Allposters
 

Kehystys

Vielä jotkut asiakkaat eivät käytä kehystyspalveluitamme, emmekä oikeasti ymmärrä, miksi. Tarjoamme korkealaatuisia kehyksiä markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Lisäksi kehystäminen meillä on niin helppoa. On vain löydettävä täydellinen vedos kehystettäväksi. Sen jälkeen sinun tarvitsee vain etsiä sopiva kehys ja tausta.

Näin se toimii.

Etsi Katso kehystettynä -painike ja napsauta sitä. Vie hiiren kohdistin painikkeen päälle ja napsauta hiirtä. Nyt olet Kehysstudiossa.

  • Vaihe 1. Valitse seinän väri. Jos sinulla on esimerkiksi punainen huone, valitse punainen väri. Nyt näet miltä kehys näyttää punaisella seinällä. Siinä se!
  • Vaihe 2. Valitse kehyslistan väri. Musta? Ruskea? Espresso? Purppura? Löydät varmasti lempivärisi valikoimastamme. Haluat ehkä valita värin, joka vastaa kotisi sisustusta. Tai värin, joka vastaa taulun taustaa. Tai vaikka molemmat.
  • Vaihe 3. Valitse tausta. Yksi tausta näyttää hyvältä. Kaksi taustaa näyttää vieläkin paremmalta, mutta se on kalliimpaa. Kolme taustaa näyttää parhaimmalta, mutta on myös kallein vaihtoehto. Aloita yhdellä ja katso miltä se näyttää. Tarvitsetko apua taustojen valinnassa?
  • Vaihe 4. Valitse UV-suojaus tai heijastamaton lasi. Tai säästä hieman rahaa ja valitse vakiotuotteistamme kirkas akryylilasitus.
  • Vaihe 5. Muista kysyä neuvoa muilta samassa asunnossa asuvilta. Tai jos olet aivan varma asiasta, tee rohkeasti valinnat itse. Valintojen tekeminen on helppoa. Koska se on niin helppoa, voimme luvata, että

tulet ihastumaan lopputulokseen! (tai voit palauttaa taulusi meille) Tämä on ainutlaatuinen tarjous. Muilla toimittajilla ei ole vastaavia palveluja. Me uskomme siihen, että sinä tunnet kotisi parhaiten ja juuri sinä olet oikea henkilö suunnittelemaan omat kehyksesi. Etkö usko? Kokeile - mitä sinulla on menetettävää?

Täältä voit lukea asiantuntijoiden neuvoja teoksen pohjustamisesta, kehystämisestä ja ripustamisesta niin, että hankintasi pääsee parhaalla mahdollisella tavalla oikeuksiinsa!


< Back

Pohjustus   
Taattua laatua.

Kehykset ilman rajoja. Tämä on valintasi, jos haluat tilasi näyttävän huolitellulta ja siistiltä, mutta et halua korostaa taideteoksiasi kehyksin. Vedos näyttää kelluvan seinällä – ja ystäväsi ihastelevat seinällä olevan vedoksen taakse heijastuvia varjoja. Hyviä puolia on muitakin. Vedoksen ripustaminen seinälle suojaa sitä lialta, sormenjäljiltä, UV-säteiltä ja kosteudelta. Kosteudelta suojaaminen kannattaa, sillä ethän halua, että kuviasi katselevat ihmiset pilaavat sen hönkäilemällä siihen innoissaan. Jos kiinnität vedoksen vain nastoilla seinälle, se ei kestä kovin pitkään. Vedos näyttää paljon paremmalta ripustettuna ja se kestää pidempään.

Näin se toimii. Etsi haluamasi vedos tai juliste. Etsi Lisää ostoskärryyn -painikkeen alapuolelta linkki Katso kehystettynä. Napsauta linkkiä niin saat lisätietoja. Jos löysit haluamasi teoksen, valitse Lisää ostoskärryyn -painike. Se on siinä. Ja se on todella näin helppoa. Huomaa kuitenkin, että joitakin tarjolla olevia vedoksia ei valitettavasti saa kehystettynä. Esimerkiksi todella pieniä tai suuria vedoksia emme voi kehystää.

Tulet ihastumaan lopputulokseen! (tai voit palauttaa taulusi meille) Eikä siinä kaikki! Meidän 100 %:n tyytyväisyystakuumme koskee myös kiinnitystä.

Saat lisätietoja tästä ainutlaatuisesta palvelusta napsauttamalla tästä.

< Back

Lahjakortit

AllPosters.fi-lahjakortti sopii melkein kenelle tahansa. Olipa lahjan saaja kiinnostunut klassisesta taiteesta, elokuvajulisteista tai merkkihenkilöiden valokuvista, AllPosters.fi-sivustossa on satoja tuhansia vedoksia ja julisteita, joista valita. AllPosters.fi-lahjakortti on myös ihanteellinen ratkaisu, kun lahjan hankinta ystäville tai työtovereille jää viime minuuteille!

Lahjakortteja voi ostaa vain luottokorteilla, joiden laskutusosoite on Yhdysvalloissa, tai yhdysvaltalaisen pankin US-dollarimääräisellä sekillä tai postiosoituksella.

Lahjakortti tilataan napsauttamalla vasemmalla olevassa kategorialuettelossa Erikoistuotteet-kohdan alla olevaa Lahjakortit-linkkiä. Täytä lomake ja napsauta "Lähetä"-painiketta ja lisää lahjakortti ostoskärryysi.

Lahjakortteja voi käyttää vain Yhdysvalloissa tehtäviin toimituksiin.Lahjakortit lähetetään vastaanottajille sähköisessä muodossa.Paperisia lahjakortteja ei ole tällä hetkellä tarjolla.

< Back

E-kortit

Käytä tätä ILMAISTA palvelua tunteittesi välittämiseen! Voit valita satojen tuhansien kuvien joukosta ja lähettää ilmaisen, juuri sinun toivomustesi mukaisen e-kortin! Napsauta Lähetä tämä kuva ilmaisena e-korttina -painiketta, jonka näet kunkin kuvan alapuolella.

< Back

Kerro ystävälle

Näetkö jotain kiinnostavaa AllPosters.fi -sivustolla? Voit kertoa toiminnon avulla perheellesi ja ystävällesi AllPosters.fi-sivuston tuotteista. Se on loistava keino lahjaideoiden jakamiseen! Voit käyttää tätä toimintoa napsauttamalla kuvan alla olevaa Kerro tästä tuotteesta ystävälle -linkkiä.

< Back

Ilmoittakaa minulle

Onko tilanteesi se, että tiedät, mistä aiheesta pidät mutta kaipaat lisää ideoita? Voimme ilmoittaa sinulle, kun sivustoomme tulee uusia tuotteita, jotka saattaisivat kiinnostaa sinua. Tämän toiminnon saat käyttöön kunkin kuvan alla näkyvästä Ilmoita tämänkaltaisista tuotteista -linkistä. Kun napsautat linkkiä, saat näkyviin listan kategorioista, jotka liittyvät katselemaasi kuvaan. Jos haluat ilmoituksen kyseisiin kategorioihin tulevista uusista tuotteista, merkitse rasti haluamiesi kategorioiden valintalaatikkoon, anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Ilmoita. Saat sähköpostia heti, kun haluamiasi tuotteita tulee myyntiin.

Jos löydät AllPosters.fi-sivustosta haluamasi tuotteen, mutta sen kohdalla on merkintä Loppuunmyyty, ilmoitamme sinulle heti kun kyseistä tuotetta on taas saatavilla! Tämän toiminnon saat käyttöön antamalla sähköpostiosoitteesi kuvan alla olevaan kenttään. Saat sähköpostia heti, kun tuote tulee myyntiin.

< Back

PosterClub

Hanki sisäpiiritietoa! Liity PosterClubiin, niin saat maksuttoman uutiskirjeen, jossa on paljon erikoistarjouksia ja alennuksia, tietoa uusista tuotteista, lahjaideoita ja paljon muuta!

Liity NYT!

< Back

Kumppanuusohjelma

Ryhdy yhteistyöhön internetin luotettavimpiin kuuluvan toimijan kanssa! Linkki yli 100 000 tuotteeseen, provisiopalkkio jopa 20 %, kaikilla tuotteilla 10 päivän paluueväste ja lisäksi vielä kuukausikorvaus. Kaikki sivustojen ylläpitäjät, liittykää nyt ja ansaitkaa sivustollanne rahaa!

Lisätietoja saat tästä

< Back

Erikoispalveluita ja ominaisuuksia koskevia kysymyksiä

Miksi joidenkin sivustoltanne löytyvien julisteiden tai vedosten kehystys ei onnistu?

Vedos itsessään tai vedoksen, rajauksen, kiinnityksen ja muotoilun yhdistelmä on liian suuri kehystettäväksi. Kehystäminen on mahdollista vain, kun pisin sivu on alle 114 senttimetriä ja lyhyin sivu alle 89 senttimetriä.
Kokoa voi pienentää seuraavasti:
  • Kuvan rajaus
  • Taustojen poisto
  • Pienemmän pohjustuksen valinta
  • Valitse jokin ylimitoitettu tausta

Voitteko kehystää tai pohjustaa muualta hankitun kuvan?

Valitettavasti se ei kuulu tällä hetkellä palveluvalikoimaamme.

Tilaan tuotteen lahjaksi - voinko lisätä pakettikortin? Entä jos lähetys ei ehdi perille ajoissa?

Tilausprosessin yhteydessä voit ilmoittaa, että kyseessä on lahjatilaus, ja liittää mukaan henkilökohtaisen viestin. Viesti tulostetaan pakkaustositteeseen, eikä siihen merkitä hintatietoja. Lisäksi voit lähettää lahjan saajalle maksuttoman e-korttimme: etsi vain mieleisesi kuva sivustosta ja valitse Lähetä maksutta e-korttina. E-kortti on kätevä tapa kertoa vastaanottajalle, että hänelle on tulossa lahja.

Mitä kehystyksen yhteydessä esiintyvät valinnat Rajaus ja Ei rajausta tarkoittavat?

RAJAUS: Jos haluat kiinnittää julisteen/vedoksen taustaan ja kyseisessä tuotteessa on värillinen reunus, reuna yleensä RAJATAAN pois ja kuva kiinnitetään kokonaisuudessaan taustaan. Tällöin reunus ja mahdolliset tekstit jäävät pois ja kiinnitys päättyy kuvan reunaan. Rajauksen seurauksena lopullinen koko on ilmoitettua julistekokoa pienempi.


Taustapahvi ulottuu kuvan reunaan

ILMAN RAJAUSTA: Jos haluat kiinnittää julisteen/vedoksen taustaan ja kyseisessä tuotteessa on värillinen reunus, reuna säilytetään ja juliste/vedos kiinnitetään ja kehystetään ulkoreunoja myöten. Tällöin lopullinen koko on lähempänä ilmoitettua julistekokoa.


Taustapahvi ulottuu vedoksen reunaan
< Back