Ole ensimmäinen, joka tietää ainutlaatuisista kampanjoistamme ja alennuksista!
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite
Omat suosikit
Ostoskärry
(0)
Elokuvat
  • Toiminta ja seikkailu
  • Animaatioelokuvat
  • Elokuvaklassikot
  • Komediat
  • Kulttielokuvat
  • Draamat
  • Perhe-elokuvat
  • Fantasiaelokuvat
  • Ulkomaalaiset elokuvat
  • Kauhuelokuvat
  • Musikaalit
  • Mysteerit
  • Romanttiset elokuvat
  • Scifi
  • Trillerit
  • Westernit
Musiikki
  • Rock
  • Rap ja hip hop
  • Pop
  • Vaihtoehto
  • Blues
  • Kristillinen
  • Klassinen
  • Country
  • Folk ja etno
  • Jazz
  • Latino
  • Metalli
  • Vanhat suosikit
  • Punk
  • R&B ja soul
  • Reggae
Televisio
  • Komedia
  • Tosi-TV
  • Sarjakuvat
  • Draama
  • Anime
  • Toiminta
  • Scifi
Ihmiset
  • Marilyn Monroe
  • Bob Marley
  • James Dean
  • Muhammad Ali
  • John Wayne
  • Audrey Hepburn
  • John Lennon
Liikenne
  • Autot
  • Moottoripyörät
  • Lentokoneet
  • Pyörät
  • Metrot
  • Veneet
  • Junat
Urheilu
  • Koripallo
  • Baseball
  • Amer. jalkapallo
  • Jalkapallo
  • Nyrkkeily
  • Golf
  • Extremeurheilu
Maisemat
  • Ranta
  • Urbaani
  • Rannikko
  • Maaseutu
  • Vuoret
  • Auringonlaskut
  • Syksy
Opetus
  • Kartat
  • Liput
  • Tiede
  • Kirjallisuus
  • Historia
  • Astronomia
  • Alkuaineet
Eläimet
  • Kissat
  • Koirat
  • Hevoset
  • Linnut
  • Villieläimet
  • Kotieläimet
  • Merieläimet
Kukat ja kasvit
  • Kukat
  • Puut
  • Puutarhat
  • Metsä
  • Auringonkukka
  • Kirsikankukat
  • Unikko
Matkailu
  • Suomi
  • Yhdysvallat
  • Eurooppa
  • Aasia
  • Afrikka
  • Karibia
  • Etelä-Amerikka
  • Pariisi
  • Lontoo
  • Italia
  • Espanja
  • Meksiko
  • Australia
  • New York
  • Kalifornia
  • Kansallispuistot
Kokoelmat
  • Yksinoikeudella
  • Marvel Comics
  • DC Comics
  • Disney
  • Design-kauppa
  • The French Collection - RMN
  • Eyes on Walls
Lisää aiheita
  • Uskonto
  • Arkkitehtuuri
  • Ruoka
  • Tanssi
  • Harrasteet
  • Fantasia
  • Maailman kulttuurit

Jos et jostain syystä ole täysin tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, voit käyttää 30 päivän palautusoikeutta.

Tietosuojakäytäntö

Arvostamme asiakkaidemme liiketoimintaa ja ymmärrämme, että tietosuoja on heille tärkeä asia. Olemme kehittäneet tämän tietosuojakäytännön kertoaksemme, mitä tietoja käyttäjistä keräämme, kuinka tuo kerääminen tapahtuu ja mitä noilla tiedoilla teemme. Käyttämällä tätä verkkosivustoa käyttäjä hyväksyy tässä tietosuojakäytännössä kuvaillut menettelyt.

Miten ja milloin keräämme tietoja

Keräämme henkilötiedoiksi katsottavia tietoja silloin, kun käyttäjä niitä meille antaa. Jos käyttäjä esimerkiksi ostaa meiltä tuotteen, saatamme kysyä hänen nimensä, postiosoitteensa, puhelinnumeronsa, luottokorttinsa numeron ja sähköpostiosoitteensa. Jos käyttäjä tilaa uutiskirjeen, pyydämme häneltä hänen sähköpostiosoitteensa. Jos käyttäjä haluaa hyödyntää tarjoamiamme erikoispalveluita, saatamme pyytää häneltä muitakin henkilökohtaisia tietoja.

Kuinka käytämme tietoja

Sitoudumme huolehtimaan käyttäjien tietosuojasta. Emme missään olosuhteissa vuokraa, myy tai anna käyttäjän osoitetta tai sähköpostiosoitetta millekään toiselle yhtiölle markkinointikäyttöön ilman käyttäjän suostumusta. Käytämme käyttäjän henkilötietoja sisäisiin tarpeisiin, kuten tilausten käsittelyyn ja tilauksiin liittyvien tietojen lähettämiseen. Käyttäjä saattaa saada meiltä toisinaan tietoja uusista ominaisuuksista, uusista palveluista ja erikoistarjouksista, joista uskomme olevan tälle hyötyä. Jos käyttäjä haluaa hyödyntää markkinointikumppaniemme erikoistarjouksia, voimme – käyttäjän suostumuksella – luovuttaa näille tämän henkilötietoja.

Käyttäjän tilauksen yhteydessä antamia henkilötietoja hyödynnetään tilauksen käsittelyssä ja toteuttamisessa. Käytämme käyttäjän henkilötietoja omiin sisäisiin tarpeisiimme, kuten asiakastukeen tai tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseen, ylläpitoon, arviointiin ja kehittämiseen.

Toimimme yhteistyössä yhden tai useamman luottokorttimaksujen prosessointiyhtiön kassa, kun käsittelemme käyttäjän maksusuoritusta. Nuo yhtiöt eivät kuitenkaan säilytä, luovuta, tallenna tai käytä mihinkään muuhun tarkoitukseen sellaisia tietoja, joilla henkilö voidaan tunnistaa.

Saatamme luovuttaa asiakkaidemme henkilötiedot ja muut tiedot liiketoimintamme mahdolliselle jatkajalle, esim. yritykselle, joka ostaa meidän liiketoimintamme. Saatamme joutua luovuttamaan käyttäjän henkilötietoja, jos laki sitä vaatii tai jos me hyvässä uskossa arvioimme, että tietojen luovutus on tarpeen oikeudenkäynnin tai tuomioistuimen päätöksen vuoksi.

Tietojen siirto ja tallennus

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Art & Allposters International B.V., joka on yhdysvaltalaisen Art.com, Inc. yhtiön tytäryhtiö Alankomaissa. Käyttäjien henkilötiedot ja muut tiedot siirretään Art.com, Inc.:lle, joka tallentaa ne Yhdysvaltoihin.

Käyttäjän mahdollisuus torjua osa viestinnästä

Jos käyttäjä ei enää halua saada meiltä sähköpostitiedotteita ja muuta markkinointimateriaalia, hän voi ilmoittaa tästä sähköpostilla osoitteeseen requests@allposters.com. Käyttäjän tulee mainita koko nimensä, sähköpostiosoitteensa ja postiosoitteensa. Käyttäjän tulee huomata, että saatamme silti olla häneen yhteydessä asiakaspalveluun liittyvissä asioissa.

Linkit muille verkkosivuille

Sivustollamme saattaa olla linkkejä toisten yritysten ylläpitämille verkkosivuille. Emme ole vastuussa tällaisten ulkopuolisten sivustojen tietosuojamenettelyistä. Kehotamme käyttäjiä kiinnittämään huomiota siihen, milloin he siirtyvät pois meidän sivustoltamme, sekä perehtymään tällaisten muiden sivustojen tietosuojatietoihin. Tämä tietosuojalauseke koskee ainoastaan meidän sivustomme keräämiä tietoja.

IP-osoite ja evästeet

Keräämme käyttäjiltä myös "ei-henkilökohtaisia" tietoja, jollaisia ovat mm. käyttäjän selaintyyppi, viimeksi vieraillun verkkosivuston URL-osoite, palveluntarjoaja, tietokoneen käyttöjärjestelmä ja IP-osoite. Ei-henkilökohtaisten tietojen perusteella ei ole helppoa tunnistaa yksittäistä käyttäjää. Saatamme käyttää muita kuin ei-henkilökohtaisia tietoja palvelimemme vianmääritykseen ja sivustomme ylläpitoon. Käyttäjien ei-henkilökohtaisia tietoja saatetaan koota myös yleisten demografisten tietojen saamiseksi sekä asiakkaiden liikennekäyrien ja sivuston käytön kartoittamiseksi. Nämä tiedot auttavat meitä markkinoinnissa sekä sivuston toimintojen ja ulkonäön suunnittelussa.   Kuten lähes kaikki muutkin sähköisen kaupankäynnin sivustot, hyödynnämme myös evästeitä. Evästeet ovat tietopaketteja, jotka käyttäjän Internet-selain tallentaa käyttäjän tietokoneelle. Vaikka käyttämämme evästeet eivät tallenna käyttäjän henkilötietoja, ne auttavat meitä toteuttamaan tiettyjä toimintoja, kuten tarjoamaan henkilökohtaisemman käyttöelämyksen tai säilyttämään ostoskorin sisällön vierailujen aikana tai niiden välillä. Käyttäjä voi itse päättää, hyväksyykö hän evästeet selaimessaan vai ei. Useimpien selaimien työkalupalkin Ohje osiossa kerrotaan, kuinka voit estää selainta hyväksymästä uusia evästeitä, kuinka sinulle ilmoitetaan uudesta evästeestä tai kuinka voit poistaa evästeet käytöstä. Voit myös poistaa käytöstä tai poistaa kokonaan selaimen lisäohjelmien käyttämän samanlaisen datan, kuten esim. Flash-evästeet, muuttamalla lisäohjelmien asetuksia tai käymällä ohjelman valmistajan verkkosivulla. Suosittelemme kuitenkin, että jätät evästeet päälle, koska ne hyödyntävät eräitä toimintoja ja palveluja. Jos esimerkiksi estät evästeemme, et voi lisätä tuotteita ostoskärryysi, siirtyä maksamaan tai käyttää palveluja, jotka vaativat sisäänkirjautumisen. Jos käyttäjä ei ole muuttanut tietokoneensa asetuksia, selain todennäköisesti oletusarvoisesti hyväksyy evästeet.

Kuinka suojaamme käyttäjän tietoja

Käyttäjien tietosuoja on meille hyvin tärkeä.

Kun käyttäjä syöttää luottamuksellisia tietoja (esim. luottokortin numeron) rekisteröinti-tai tilauslomakkeeseemme, salaamme tietoliikenteen SSL-ohjelmalla.Kun käyttäjä maksaa ostoksensa luottokortilla, tallennamme kyseisen luottokortin numeron salattuna rajalliseksi ajaksi, eivätkä työntekijämme pääse näkemään tätä tietoa. Emme tallenna PIN-koodeja emmekä kolminumeroisia varmistuskoodeja.

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä toimialan standardeja estääksemme meille annettuja henkilötietoja joutumasta vääriin käsin tiedonsiirron aikana tai tiedon jo saavuttua meille. Mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei kuitenkaan voi olla 100-prosenttisen turvallinen. Vaikka teemme parhaamme ja sovellamme kaupankäynnissä hyväksyttyjä henkilötietojen suojausmenetelmiä, emme näin ollen voi taata ehdotonta tietosuojaa. Emme ota vastuuta sellaisesta tietojen paljastumisesta, joka johtuu virheistä tiedonsiirrossa, ulkopuolisen tahon luvattomasta tunkeutumisesta tai muista toimista emmekä muista toimista ja laiminlyönneistä.

Lasten tietosuoja

Palvelut on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille käyttäjille. Näin ollen emme tietoisesti kerää tai käytä sellaisten henkilöiden henkilötietoja, joiden tiedämme olevan alle 18-vuotiaita. Lisäksi poistamme tietokannastamme kaikki sellaiset tiedot, joiden saamme tietää tulleen alle 18-vuotialta käyttäjältä.

Omien henkilötietojen päivitys

Jos käyttäjän tiedot muuttuvat, hän voi korjata, päivittää tai poistaa aikaisemmin antamiaan tietoja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa requests@allposters.com.

Linkit muille verkkosivuille

Sivustollamme saattaa olla linkkejä toisten yritysten ylläpitämille verkkosivuille. Emme ole vastuussa tällaisten ulkopuolisten sivustojen tietosuojamenettelyistä. Kehotamme käyttäjiä kiinnittämään huomiota siihen, milloin he siirtyvät pois meidän sivustoltamme, sekä perehtymään tällaisten muiden sivustojen tietosuojatietoihin. Tämä tietosuojalauseke koskee ainoastaan meidän sivustomme keräämiä tietoja.

Suomenkielisen version liitetiedot

Tämä suomenkielinen versio tietosuojakäytännöstämme on tarkoitettu vain helpottamaan käytäntöön perehtymistä. Mikäli käännöksen ja englanninkielinen versio välillä on epäjohdonmukaisuuksia tai moniselitteisyyttä, englanninkielinen teksti on ratkaiseva.

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Jos teemme tähän tietosuojakäytäntöön muutoksia, toimitamme uuden version verkkosivuillemme, ja uusi käytäntö tulee voimaan heti julkaisun jälkeen. Uusi käytäntö koskee kaikkia sivuston nykyisiä ja entisiä käyttäjiä ja korvaa kaikki aiemmat käytännöt, joiden kanssa se on ristiriidassa.

Yhteystiedot

Jos käyttäjällä on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen requests@allposters.com.

Päivitetty: 21. syyskuuta 2012