Allposters
 

Maksutavat

Voidaksemme palvella sinua tehokkaasti, sinun on tehtävä tilauksesi verkkosivuillamme ja valittava jokin useista tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Postiennakko, sähköinen varojen siirto tai tilisiirto eivät ole tällä hetkellä käytettäviä maksutapoja.

 
Luottokortti (verkkomaksu)

Nopeimmin voit tehdä tilauksen internetissä valitsemalla vaihtoehdon, jolla tilauksen voi maksaa turvallisesti luottokortilla. Näin saat etuja: Turvallisuustakuu. Hyväksymme seuraavat luottokortit:

Visa
MasterCard/EuroCard
Jos maksat pankki- tai debit-kortilla, huomioi, että jotkut pankit jäädyttävät maksun summan niin, ettei se ole käytettävissäsi enää maksun vahvistamisen jälkeen.

Kun pyydämme ostoksen maksun hyväksyntää, rahoituslaitos saattaa tehdä tililtä summaa vastaavan maksuvarauksen. Vaikka rahoituslaitos tekisi tämän varauksen, tililtä veloitetaan vain lopullinen summa, kun maksu käsitellään.

Useimmat rahoituslaitokset poistavat maksuvarauksen tililtä, kun varsinainen ostosummaa veloitetaan tililtä tai 3–5 maksuvarauspyynnön jälkeen (sen mukaan kumpi tapahtuu ensin). Koska rahoituslaitosten käytännöt vaihtelevat, suorittelemme, että otat yhteyttä omaan rahoituslaitokseen ja pyydät maksuvarausta koskevia lisätietoja. Allposters.fi ei pysty poistamaan maksuvarauksia.

< Back

PayPal

PayPal-maksu - nopea, ilmainen ja turvallinen! Valitse kassalla maksutavaksi PayPal ja maksa summa PayPal-tililtäsi.

Tämän maksutavan voivat valita vain asiakkaat, joiden toimitusosoite on Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa ja kun tilauksen loppusumma on alle 250,00 €.

Huomaa, että tämä vaihtoehto ei ole käytettävissä yli 300 EUR tilauksiin.

< Back

Osta nyt – maksa, kun olet saanut tuotteesi!

Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden maksaa tuotteesi turvallisesti ja helposti laskulla.

Klarna-lasku mahdollistaa maksamisen ilman, että sinun pitää antaa tilitietojasi. Ja tuotteesi maksat vasta, kun olet saanut ne.

Sinulla on aina 14 päivää aikaa lähetyspäivästä alkaen maksaa laskusi.
Sinun ei tarvitse koskaan antaa pankkitilisi ja luottokorttisi tietoja meille.

Huomaa, että Klarna-lasku on vain yksityisasiakkaiden käytössä. Maksu on suoritettava Klarnalle, jolle annamme laskusi.
Klarna saattaa tarkistaa henkilötietosi identiteetin ja luottoluokituksen tarkistusmenetelmillä. Näet Klarma-laskun maksuehdot kokonaisuudessaan klikkaamalla tätä.

< Back

Kansainvälinen hinnoittelu

AllPosters.fi laskee kaikille nimikkeille paikallisen valuutan mukaiset hinnat kilpailukykyisillä valuuttakursseilla. Ostoskärryssäsi paikallisena valuuttana näkyvä kokonaissumma (tai myyntihinta) on kunkin tilatun tuotteen Yhdysvaltain dollareina ilmoitetun hinnan summa, joka on sitten vaihdettu paikalliseksi valuutaksi. Joskus tämä summa voi poiketa ostoskärryssäsi luetteloitujen nimikkeiden yksittäisistä paikallisessa valuutassa ilmoitetuista hinnoista, koska lukuja muunnettaessa syntyy pyöristyseroja. Tämä ero, jos sellaista on, on hyvin pieni: enintään yksi sentti (USD 0,01) nimikettä kohden.
Jos vierailet sivustossa Latinalaisessa Amerikassa, huomaa, että hinnat ovat Yhdysvaltain dollareita. Tässä tapauksessa ($) ei tarkoita pesoja vaan Yhdysvaltain dollareita (USD).

< Back

Tullit ja/tai ALV (arvonlisävero)

ALV peritään Euroopan unionin alueella myydyistä tuotteista. EU:n alueelle tilattuihin tuotteisiin voi tulla lisäksi tullimaksuja. Sivuston hinnat sisältävät tullit ja/tai ALV:n. Muista kuin EU-maista tuleviin tilauksiin saattaa tulla lisäksi paikallisia maksuja, tulleja ja tullauksesta aiheutuvia maksuja. AllPosters.fi ei pysty vastaamaan eri maiden kantamista maksuista, koska tullimuodollisuudet vaihtelevat suuresti eri maiden välillä Suosittelemme, että olet suoraan yhteydessä oman maasi tullivirkailijoihin. Huomautus kansainvälisille asiakkaillemme: tullivirkailijat saattavat avata ja tarkistaa kansainväliset toimitukset rajalla.

< Back

Yleisimmät kysymykset maksutavoista

Miten tilauksen voi maksaa?

Maksuvaiheessa voit valita sinulle sopivan maksutavan. Valittavissa olevat maksutavat määräytyvät maantieteellisen sijainnin mukaan. Valitse itsellesi miellyttävin maksutapa ja ilmoita laskutusta varten tarvittavat tiedot, niin me laitamme toimituksen matkaan mahdollisimman nopeasti! Luottokorttimaksu on nopein tapa tehdä tilaus.
Verkkomaksu: luottokortti
PayPal-maksu
Voinko käyttää pankkikorttiani, jos siinä on Visa/MasterCard-tunnus?

Totta kai! Muista, että hyväksyessäsi maksun pankkisi voi tehdä maksuvarauksen, jolloin varattu summa ei ole sinun käytettävissäsi.

Milloin tilaus veloitetaan?

Maksu peritään, kun tilauksesi lähetetään. Jos käytät pankki- tai debit-korttia, joissakin pankeissa veloitettava summa jäädytetään niin, ettet pysty käyttämään sitä ennen varsinaista veloitusta, ja kyseinen summa saattaa näkyä tilitiedoissasi maksuna.

Hyväksyttekö maksutavaksi PayPal-maksun?

Kyllä. Valitse kassalla maksutavaksi PayPal ja maksa summa PayPal-tililtäsi. Tämän maksutavan voivat valita vain asiakkaat, joiden toimitusosoite on Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa ja kun tilauksen loppusumma on alle 250,00 €.

Hyväksyttekö maksutavaksi postiennakon tai sähköiset tilisiirrot?

Maksutavaksi kelpaa vain luottokortti (Visa, MasterCard, ja Discover) šekit ja maksuosoitukset, jotka voidaan lunastaa Yhdysvaltain pankeissa ja jotka on kirjoitettu Yhdysvaltain dollareissa.

Sisältyykö hintoihin ALV?

Sivustossamme mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron (ALV). ALV peritään Euroopan unionin alueella myydyistä tuotteista. Muista kuin EU-maista tuleviin tilauksiin saattaa tulla lisäksi paikallisia maksuja, tulleja ja tullauksesta aiheutuvia maksuja. AllPosters.fi ei pysty vastaamaan eri maiden kantamista maksuista, koska tullimuodollisuudet vaihtelevat suuresti eri maiden välillä Suosittelemme, että olet suoraan yhteydessä oman maasi tullivirkailijoihin. Huomautus kansainvälisille asiakkaillemme: tullivirkailijat saattavat avata ja tarkistaa kansainväliset toimitukset rajalla.

Kuinka kauan verkkopankkimaksun käsittely kestää?

Käsittely kestää tavallisesti muutamasta sekunnista muutamaan tuntiin, ennen kuin Allposters vastaanottaa maksusuorituksen. Toisinaan käsittely voi kestää jopa viisi päivää riippuen maasta ja pankista.
Tietyn pankkisiirron kesto riippuu monesta tekijästä, kuten paikallisen pankin maksun käsittelyajoista.

Miten toimin, jos maksu ei ole vielä 2-3 tunninkaan kuluessa saapunut Allpostersille?

Mikäli veloitusta ei näy 2-3 tunnin kuluessa, verkkoyhteytesi on voinut olla tilapäisesti poikki aikana, jolloin käytit GiroPayn, iDealin tai Nordean pankkisiirtoa. Tässä tapauksessa voit suorittaa maksun luottokortilla verkkopankkimaksun sijaan.
Jos käsittelyssä ilmenee edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä. Selvitämme maksuasian parhaamme mukaan.

Miten toimin, jos maksu ei ole vielä 2-3 tunninkaan kuluessa saapunut Allpostersille?

Mikäli veloitusta ei näy 2-3 tunnin kuluessa, verkkoyhteytesi on voinut olla tilapäisesti poikki aikana, jolloin käytit GiroPayn, iDealin tai Nordean pankkisiirtoa. Tässä tapauksessa voit suorittaa maksun luottokortilla verkkopankkimaksun sijaan.
Jos käsittelyssä ilmenee edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä. Selvitämme maksuasian parhaamme mukaan.

Mitä muita maksuvaihtoehtoja on käytettävissä?

Mikäli maksu epäonnistuu, saat siitä tavallisesti viestin sähköpostiisi.
Maksun epäonnistuminen voi johtua monesta eri syystä, kuten verkkoyhteyden katkeamisesta, pankkitilin riittämättömistä varoista tai istunnon aikakatkaisusta jne. Jos haluat vaihtaa maksutapaa, katso lisätietoja muita maksuvaihtoehtoja käsittelevän kysymyksen alta.
Mitä muita maksuvaihtoehtoja on käytettävissä?
Jos haluat vaihtaa tilauksen maksutapaa, napsauta tätä. Napsauta Tilauksen seuranta -sivulla linkkiä "Etsi Tilaus " ja kirjoita valitsemasi uuden maksutavan tiedot.
Voit ottaa meihin yhteyttä myös napsauttamalla linkkiä "Ota yhteyttä". Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.
Hyväksymme seuraavat luottokortit:
Visa
MasterCard
American Express
Discover

< Back