Allposters
 
Tuotteet ja valinta

Meillä on huikea valikoima julisteita (tavallisia ja jättikokoisia), taidevedoksia, mustavalkoisia kiiltäväpintaisia valokuvia, valokuvakortteja, kehystettyjä tai pohjustettuja julisteita ja vedoksia, kalentereita ja paljon muuta. Tarjoamme myös kehystys- ja pohjustuspalveluja tilaustyönä, lahjakortteja ja ilmaisia e-kortteja.

< Back

Tuotteen etsiminen

Asiointia varten on käytettävissä erilaisia työkaluja, jotka helpottavat laajan valikoiman selaamisessa, tietyn kategorian tarkastelemisessa tai määrätyn tuotteen etsinnässä. Olemme luoneet kullekin yleiskategorialle gallerioita. Uudet, eniten myydyt ja asiakkaiden suosikki tuotteet näytetään yleensä jokaisessa galleriassa.

Selaaminen: Etkö ole varma, mitä etsit tai mitkä ovat saatavissa vedoksina?
Käy kahdessa suurimmassa galleriassamme napsauttamalla "Juliste" - ja "Taidevedos" -välilehtiä kunkin sivun yläosassa. Voit myös käyttää "Kategorian vaihto" -kentän avattavaa luetteloa ja valita suosittuja yleiskategorioita.

Tarkastelu: Onko tilanteesi se, että tiedät mistä pidät mutta kaipaat ideoita?
Kunkin sivun vasemmassa reunassa on kategorioiden linkkilista. Kun napsautat kategorian nimeä, saat näkyviin sen alikategoriat. Jos pidät esimerkiksi eläimistä, napsauta eläinkategorian linkkiä, niin saat näkyviin kattavan valikoimamme antiloopeista yöperhosiin!

Haku: Tiedätkö mitä etsit?
Kirjoita hakusana hakukenttään ja paina Enter-painiketta tai napsauta kentän oikealla puolella olevaa nuolikuvaketta. Saat näkyviin kattavan listan hakuasi vastaavia kohteita, sillä hakukone poimii kaikki kohteet, jotka liittyvät antamaasi hakusanaan. Esimerkiksi hakusanalla vihreä saat seuraavat tulokset:

Seth Green (1 kuva)
Bruce Lee - karatekuningas, (1 kuva)
Vihreä menninkäinen (4 kuvaa)
Shawn Green (2 kuvaa)
Green Bay Packers (7 kuvaa)
Green Day (4 kuvaa)
< Back

Tee tilaus

Tilaaminen AllPosters.fi-sivustosta on Yksityinen, Suojattu ja yksinkertaista!

 1. Kunkin pienen esikatselukuvan alapuolella on tärkeitä tietoja, jotka auttavat sinua ostopäätöksen tekemisessä:
  Nimi
  Tuotetyyppi
  Dimensions*
  Artist
  Hinta
  Tilaustiedot ja katseluvalinnat

  *Huomaa, että nämä mitat ovat julkaisijan antamia alan standardimittoja, joissa sallitaan seuraava vaihtelu: 1 x 4 cm.
 2. Jos haluat nähdä pelkästään valitsemasi kuvan suuremmassa koossa, napsauta kuvaa tai valitse kuvan suurennuspainike:
 3. Kerää haluamasi tuotteet ostoskärryysi lisäystoiminnon avulla. Tuotteet pysyvät ostoskärryssä vain muutaman tunnin ajan. Jos et sinä aikana tee ostotapahtumaa loppuun asti, ostoskärry tyhjennetään. Jos saat ilmoituksen ostoskärryn tyhjentymisestä, voit hakea valitsemasi tuotteet takaisin koriin käyttämällä edellisten tuotteiden linkkiä, jonka löydät aiheeseen liittyvien kategorioiden laatikosta. Vie haluamasi edelliset tuotteet takaisin ostoskärryyn ja tee tilausprosessi loppuun.

 4. Kun olet valmis tekemään tilauksen, valitse "Jatka maksuun".

 5. Anna lähetystietosi. HUOM: Saat sähköpostitse lähetettävän tilausvahvistuksen sekä pakkaustositteen, joissa ilmoitetaan myös tuotteiden hinta, ellet erikseen merkitse, että tilaat tuotteet lahjaksi. Lahjatilauksiin voit lisätä oman viestisi, eikä niiden pakkaustositteissa näytetä hintatietoja.

 6. Vahvista tilaustiedot. Jos sinun on tehtävä muutoksia, napsauta selaimen "Takaisin" -painiketta ja palaa edelliseen lomakkeeseen. Jos siinä olevat tiedot ovat oikein, napsauta "Seuraava".

 7. Seuraavalla sivulla, "Vahvista tilaus", valitse toimitustavat ja kirjoita lahjakortin ja kupongin koodi, mikäli sellainen on. Napsauta "Seuraava".

 8. Valitse maksutapa "Maksutapa" -sivulla:

  1. Maksa verkossa (luottokortti):
   Nopeimmin ja turvallisimmin voit tehdä tilauksen internetissä valitsemalla vaihtoehdon, jolla tilauksen voi maksaa turvallisesti luottokortilla. Näin saat etuja: turvallisuustakuu!Hyväksymme seuraavat luottokortit:
   Visa
   MasterCard/EuroCard
  2. Verkkopankkisiirrolla - Nordea
   Verkkopankkimaksun tai verkkomaksun (Internet Bank Payment (IBP)) avulla maksun voi hyväksyä suoraan oman pankin verkkopalvelussa.
   Tämän maksutavan ansiosta Allposters voi toteuttaa tilauksen välittömästi.
   Monet asiakkaat, joilla ei ole luottokorttia tai jotka eivät mielellään käytä luottokorttia verkko-ostosten Monet asiakkaat, joilla ei ole luottokorttia tai jotka eivät mielellään käytä luottokorttia verkko-ostosten maksamiseen, suosivat verkkopankkimaksua. Verkkopankkimaksu on nopein ja turvallisin tapa maksaa verkossa.
   Global Collect BV käsittelee AllPostersin asiakkaiden suorittamat pankkisiirtomaksut.

   Kun olet maksuvaiheessa, syötä ensin osoitetietosi ja valitse sen jälkeen "Verkkopankkimaksu". Valitse sitten "Jatka" "Kirjoita maksutiedot" -sivulla. Tämän jälkeen voit valita oman pankkisi ja sinut ohjataan suoraan pankkisi verkkosivuille, jotta voit suorittaa maksun loppuun.
  3. PayPal
   PayPal-sisältö
  4. Osta nyt – maksa, kun olet saanut tuotteesi!
   Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle mahdollisuuden maksaa tuotteesi turvallisesti ja helposti laskulla.

   Klarna-lasku mahdollistaa maksamisen ilman, että sinun pitää antaa tilitietojasi. Ja tuotteesi maksat vasta, kun olet saanut ne.

   Sinulla on aina 14 päivää aikaa lähetyspäivästä alkaen maksaa laskusi.
   Sinun ei tarvitse koskaan antaa pankkitilisi ja luottokorttisi tietoja meille.

   Huomaa, että Klarna-lasku on vain yksityisasiakkaiden käytössä. Maksu on suoritettava Klarnalle, jolle annamme laskusi.
   Klarna saattaa tarkistaa henkilötietosi identiteetin ja luottoluokituksen tarkistusmenetelmillä. Näet Klarma-laskun maksuehdot kokonaisuudessaan klikkaamalla tätä.

 9. Kun olet valinnut haluamasi maksutavan ja -kanavan, seuraa järjestelmän antamia ohjeita ja tarkista tietosi huolellisesti. Suosittelemme, että saatuasi tilauksen valmiiksi tulostat itsellesi sen sivun, jolla näkyy tilausnumerosi sekä erittely tilaamistasi tuotteista. Saat vahvistusviestin sähköpostitse, kun tilauksesi on lähetetty järjestelmään.
Postiennakko, sähköinen varojen siirto tai tilisiirto eivät ole tällä hetkellä käytettäviä maksutapoja.
Tilauksen käsittely ja toimitusajat

Tilauksen käsittelyaika riippuu tilatuista tuotteista. Tahdomme säilyttää toimituskulumme kilpailukykyisinä ja siksi samantyyppiset tuotteet toimitetaan yhdessä. Huomaathan, että tavaraa toimitetaan vain arkipäivisin (ma-pe) eikä arvioituihin toimituksiin lasketa viikonloppuja.
Jos jokin tilaamistasi tuotteista on väliaikaisesti loppu varastostamme tai jälkitilauksessa, emme lähetä muitakaan tilaamiasi tuotteita, ennen kuin kaikki ovat saatavilla. Koko tilaus lähetetään välittömästi, kun puuttuva tuote saadaan mukaan.

 
 
Keskimääräiset tilausten käsittelyajat eri tuotteille:
Tuotteen laji Tilauksen käsittelyaika
Julisteet, Vedokset, Valokuvat, Kalenterit,
Postikortit, Magneetit ja T-paidat:
Yleensä 24 tuntia
Vedokset erikoistilauksena 5–7 arkipäivää
Kehystetyt ja pohjustetut nimikkeet: 3–10 työpäivää
Huomautus: Jos tilaat sekä julisteita että vedoksia erikoistilauksena, tilauksen käsittelyaika voi olla 5–7 päivää, sillä tuotteet toimitetaan samassa lähetyksessä.
 
Keskimääräiset toimitusajat:
Toimitustapa Kuljetusaika
Julisteet, Vedokset, Valokuvat, Kalenterit, Postikortit, Magneetit ja T-paidat:
Normaali toimitus: 2–5 työpäivää käsittelyn jälkeen
Kehystetyt ja pohjustetut nimikkeet:
Normaali toimitus:
(Kohteet Isossa-Britanniassa)
48 h käsittelyn jälkeen
Normaali toimitus:
(Manner-Eurooppa)
3-7 arkipäivää käsittelyn jälkeen


Lisätietoja toimituskuluista: Toimituskululaskuri.

< Back

Pakkaaminen

Laadukkaat toimitukset ovat meille ensiarvoisen tärkeä asia, joten pakkaamme tuotteemme sen mukaisesti:

Mikäli tilauksesi sisältää näiden nimikkeiden yhdistelmän, ne lähetetään erikseen asianmukaisissa pakkauksissa ja sinua ei veloiteta ylimääräisestä kuljetuksesta.
Julisteet ja taidevedokset:
Rullalla suojapaperiin käärittynä ja kartonkiputkeen pakattuna.

Kiiltävät valokuvat ja valokuvakortit:
Pakataan tukevasti 23 cm x 30 cmvakiokokoiseen pahvikuoreen.

Koristepeilit, kanvaasivedokset, pohjustetut tuotteet ja kehystetyt tuotteet:
Suojapaperiin pakattuina kestävässä kartonkilaatikossa.

Lahjapakkaus:
Maksuvaiheessa voit ilmoittaa, jos tilaus on lahja, ja voit kirjoittaa lahjaan oman viestisi. Viesti tulostetaan pakkausluetteloon. Lahjaksi lähetettyjen tilausten pakkausluetteloon ei merkitä hintaa. Toistaiseksi meillä ei ole lahjapakkauspalvelua.

< Back

Tukkukauppa/Ostotilaukset

Toimintamme on vähittäismyyntiä emmekä myy tavaraa tukkuhintaan jälleenmyyjille. Suurten kertatilausten yhteydessä voidaan kuitenkin sopia alennuksista. Jos haluat keskustella määräalennuksista, lähetä sähköpostiviesti, jossa on mainittu tilauksen tiedot, asiakaspalveluumme osoitteeseen tilaukset@allposters.com Ja joku edustajistamme ottaa sinuun yhteyttä.

< Back

Tärkeitä kysymyksiä uusilta käyttäjiltä

Mikä on julisteen ja taidevedoksen välinen ero?
Taidevedos painetaan yleensä laadukkaammalle paperille, joten se on paksumpi kuin perinteinen juliste ja antaa voimakkaamman pintavaikutelman.

Miksi toiset taidevedokset ovat kalliimpia kuin toiset?
Useimmat kalliimmat taidevedokset, jos ne eivät ole ylimitoitettuja, voivat olla jokin seuraavista tai niiden yhdistelmä:
 • Taitelijan signeeraama - Taiteilijan signeeraus näkyy vedoksessa.
 • Rajoitettu erä - Julkaisija tai taiteilija on julkaissut kustakin vedoksesta rajallisen määrän.
 • Serigrafia - Taidevedos, joka painetaan silkkisen seulakankaan läpi. Jokaista väriä varten on oma seulakankaansa. Serigrafiassa käytetään tavallista laadukkaampaa painoväriä.
 • Litografia - Taidevedos, joka tehdään piirtämällä tai kirjoittamalla rasvaisella aineella kivipohjalle ja käyttämällä tätä sitten painopintana.

Entä jos en löydä etsimääni?
Tutustu myös osioon: Tuotteen etsiminen.

Jos et vieläkään löydä etsimääsi tuotetta, sen painos on todennäköisesti loppunut eikä sitä ole enää saatavilla.

Mitä alkuperäinen elokuvajuliste & kaksipuolinen elokuvajuliste ovat?
Alkuperäisistä elokuvajulisteista otetaan yleensä rajallisia painoksia, ja niitä on saatavilla vain lyhyen aikaa. Alkuperäiset elokuvajulisteet ovat usein kaksipuolisia niin, että molemmilla puolilla on sama kuva peilikuvana.

Mitä tarkoittavat lyhenteet H/C, S/N ja S/N/L/E?
Käsinväritetty: Jäljennös alkuperäisestä julisteesta tai vedoksesta. Kuva on ensin kopioitu mustavalkoisena, minkä jälkeen ammattitaiteilija värittää kuvan. Kuvan värit ja varjot saattavat satunnaisesti poiketa hieman alkuperäisestä.

S/N: vedos, jossa on sen värjänneen taiteilijan signeeraus.

S/N/L/E: rajoitetun erän vedos, jossa on sen värjänneen taiteilijan signeeraus.

< Back